Hooggevoelig
Vermijd vermoeidheid, bescherm je aura met de 'Corpus Energeticus'.

Mensen die hooggevoelig zijn, reageren veel sterker op indrukken en prikkels. Ze nemen meer signalen en details op. En deze indrukken worden ook nog eens uitgebreider en intensiever gefilterd dan bij de gemiddelde mens.

Wat voor een ander normaal is, bijvoorbeeld harde muziek of mensenmassa's, is voor een hsp-er (hooggevoelig, oftewel high sensitive person) al snel een overprikkeling. Ze voelen zich daardoor niet altijd op hun gemak, en hebben meer moeite om alles om hen heen, en binnen zichzelf te verwerken. Dit kost tijd, energie en moeite. Hsp-ers kunnen daardoor sneller moe en geïrriteerd raken. Als alles wat op je pad komt niet op tijd verwerkt wordt, kan het gebeuren dat er een burnout of een depressie ontstaat.

Omdat ze veel moeite hebben met structuur en plannen, is het logisch dat in deze maatschappij die onderhand zo druk, stressvol en chaotisch is, zo zwaar voor ze is, of zwaar kan overkomen.

Lees hier over gelukkig zijn

lichaam en aura

Er zijn ook positieve gevolgen: Je bent gevoeliger voor sfeer en stemming waardoor je een situatie makkelijker kunt inschatten, en eventueel de ander goed kunt helpen. Hsp-ers hebben vaak een diep en rijk innerlijk leven, dromen, fantaseren en overwegen veel.

Als hooggevoelige zie en/of voel je wat er eigenlijk door anderen heen gaat. Grote groepen kunnen je uitputten omdat je al die verschillende energieën die tussen al die mensen heen en weer gaan, aanvoelt en voor een deel in je opneemt.

Op zich heeft een dergelijk vermogen voordelen, omdat je zonder veel woorden zo veel van anderen aanvoelt en begrijpt. Daardoor kun je voor die anderen een grote hulp zijn. Maar het nadeel is dat het jezelf zoveel energie kost en dat je vaak meer met anderen bezig bent dan dat je zelf stil staat bij wat er in jezelf omgaat.

Tarot jaarlegging

Hooggevoelige mensen hebben de neiging zichzelf voorbij te lopen, gewoon omdat er een voortdurende stroom van indrukken van buitenaf op hen toekomt en om aandacht vraagt.

Je voelt immers de pijn, het verdriet, de onmacht van de ander haarscherp aan, als waren het je eigen gevoelens.


Corpus Energeticus

corpus energeticus, aurabeschermer

De Corpus Energeticus is een draagbare aura bescherming die beschermt tegen mensen die veel energie uit je trekken. Het is een draagbuisje in handig kunststoffen omhulsel, dat je met een touwtje of ketting om je nek hangt.(In je broekzak bij je dragen kan ook.) Het herstelt en beschermt je energetische lichamen.

De Corpus Energeticus houdt de natuurlijke aura in stand en mag altijd gedragen worden. Zo ben je beschermd tegen de invloeden van buitenaf.

Bestellen

Je kunt de Corpus Energeticus bij mij bestellen.

Maak daarvoor € 5,95 over op nummer NL55INGB0009277468 t.n.v. F. Meijer-Linstra te Hurdegaryp o.v.v. corpus energeticus. Vermeld daarbij duidelijk je adres, postcode en woonplaats.

De aurabeschermer komt dan zo snel mogelijk naar je toe.

Het Witte Licht


E 15,90
Kracht door bewustwording

handleiding voor gevoelige mensen