Gelukkig zijnGelukkig zijn is niet mogelijk zonder persoonlijke ontwikkeling.


De kans is groot dat je meer geld uitgeeft aan het onderhoud van je auto dan aan je eigen persoonlijke ontwikkeling. Dat je meer geld uitgeeft aan wat je bezit dan wie je bent of wie je wilt zijn.

Wel zullen veel mensen nog wel geld uitgeven aan gezondheid door te sporten of het kopen van voedingssupplementen. Maar hoevelen onder ons houden zich daadwerkelijk bezig met onze psyche en ons bewustzijn? Wie van ons heeft een onderhoudsplan voor lichaam, psyche en bewustzijn?

Investeren in je eigen ontwikkeling.

Weinigen onder ons investeren in de eigen ontwikkeling. Terwijl dat de beste investering is. Investeren in je eigen bewustzijn en psyche ofwel investeren in je eigen persoonlijke ontwikkeling heeft veel voordelen.

Investeren in je persoonlijke ontwikkeling maakt je gelukkiger en succesvoller. Je neemt controle over jezelf in plaats van dat je geleid wordt. Je realiseert die zaken die echt voor jou belangrijk zijn.

Wij kunnen werken aan verbetering van ons lichaam, energie en bewustzijn. Persoonlijke ontwikkeling is die ontwikkeling die bijdraagt aan vooruitgang op lichamelijk, psychisch of bewustzijnsniveau. De effecten van je persoonlijke ontwikkeling zie je in je dagelijks leven: werk, gezin, sport, vriendschap etc….

Een goede manier om met je ontwikkeling van lichaam, psyche en bewustzijn bezig te zijn is het nemen van een coach.

Veel mensen nemen een coach omdat zij weliswaar tevreden zijn, maar toch nog iets missen. De voldoening in hun leven is onvoldoende.

Veel mensen zijn onzeker en vinden zichzelf niet goed genoeg. Er zijn ook mensen die hun potentieel hebben herkend, maar hulp nodig hebben om dit tot ontwikkeling te brengen.

Ondersteuning vragen van een coach hoeft niet (juist niet) primair gebaseerd te zijn op het oplossen van problematiek. Maar meer gebaseerd op je huidige situatie waarin je graag verbetering en vooruitgang wilt.

Meer dan 80% van de topmanagers heeft een coach. En waarom? Omdat zij dat nodig hebben om op dit hoge niveau te blijven managen. Zij hebben door dat het niet vanzelfsprekend is om een goede leider te zijn.

Happy peopleVerborgen potentieel

Wij hebben allemaal een enorm potentieel in ons. Een vermogen dat aanwezig is, maar vaak wakker geschud moet worden. Vaak is dat potentieel verborgen of nog niet tot volledige ontwikkeling gekomen. Deze potentie is gewoon aanwezig.

Of wij het zien hangt volledig af hoe wij onszelf waarnemen. En onze waarneming is voor het grootste gedeelte geconditioneerd bepaald.

Zodra wij in staat zijn om onszelf in vrijheid waar te nemen en minder met onze geconditioneerde bewustzijn, dan zullen wij ons eigen potentie herkennen. Een coach kan je helpen om je eigen potentie te herkennen.

Waarom zou je aan persoonlijke ontwikkeling willen doen?


*Persoonlijke ontwikkeling geeft betekenis aan je leven. Persoonlijk groei geeft een invulling aan je leven.


*Persoonlijke ontwikkeling heeft effect op je omgeving. Onze groei is op zijn beurt weer een katalysator voor andere veranderingen en voor anderen om ons heen. Wees de verandering die je graag bij anderen wilt zien.


*Persoonlijke ontwikkeling zorgt dat wij meer leven. Als wij groeien, is ons leven plezieriger en interessanter. We voelen ons levend, verbonden, gewaar en meer aanwezig.


*Groei en ontwikkeling past bij onze authentieke natuur. Als wij om ons heen kijken, zien wij dat alle levende dingen groeien en veranderen. Bomen krijgen takken. Rupsen worden vlinders. Vogels maken nesten en leggen eieren.


*Persoonlijke ontwikkeling is onvermijdelijk. Als wij een ding zeker weten is dat alles continu verandert, niets is blijvend. Het leven verandert, wij veranderen. Wij kunnen met deze stroom meegaan en gebruik maken van deze energie. Deze energie is aanwezig! Waarom niet gebruiken voor ontwikkeling?


*Wij hebben allemaal een intrinsiek verlangen naar zelfrealisatie. Deze leidt ons. Helaas wordt deze vaak overschreeuwd door onze denkende geconditioneerde geest. Hierdoor doen wij niet meer de juiste dingen.


*Persoonlijke ontwikkeling zorgt ervoor dat wij ons gezonder voelen. Deels omdat wij bezig zijn met de dimensie lichaam. En deels omdat ontwikkeling ons beter doet voelen. En als wij meer voldoening, meer geluk ervaren, hebben wij ook meer energie. Als ons lichaam beter voelt en beter functioneert is het logisch dat wij gezonder zijn en langer leven.Je wilt gelukkig zijn en bent toe aan verandering, misschien is lifecoach Phil iets voor jou...
E 8,50
Gelukkig zijn